čtvrtek 25. dubna 2013

Tvor lesní stává se tvorem jarním, oblékněmež se a alou ven!

Outfit of the day - my best spring outfit



Jak je možné poznat tvora v ulicích.



Samotářský zádrhel

Vyvrhell je samotář, to už je jasné od prvních slov na tomto místě. Je na to velice pyšný a co jen může, straní se společnosti, utíká do lesů, schovává se na půdě v knihovně, na opuštěných místech, ale co dělat ve chvíli, kdy chce světu cosi sdělit? Samospoušť ? Kam se vydat? kde se opřít? Řeknu Vám, je namydlený, má smůlu.

Jediné, co mu zbývá je toto. Vše, co ráčíte svým zrakem shlédnout je nynější nejoblíbenější tvoří ošacení.  Je mi jasné, že o žádnou skutečnou fotografii lesního tvora z rodu Vyvrhellů nikdo nestojí, ale s tím také počítá. " Když se straníš, tak se nediv!"

Kdyby se tu náhodou, ale opravdu jen náhodou objevil jakýsi rýpal, dodávám, že ona koláž je pouze složená z takových kousků oblečení, které si je podobné, rozhodně nevlastním bundu za deseti tisíc, šátek za pět tisíc a tak podobně, však Vy rozumní to pochopíte.

V čem nyní, v časem jarním brázdíte ulice? Už se ve Vašem šatníků zabydlují nové kousky? A jak je to s Vašmi stálicemi? Jaký máte svůj osobní jarní styl?




4 komentáře:

  1. Já jsem si na jaro konečně koupila krásnou koženkovou bundu a jsem nadšená :D i když takovýmhle křívakem bych taky nepohrdnula :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak,tak takovy krivak bych taky brala, zatim mám jen nekolik let starou kozenkovou bundu, ale slouzi, holka jedna cerna. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty bys měla být radši spisovatelkou, ty články by se víc hodily do nějaké knížky o čaroději a lesních skřítcích :-D:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych měla opravdu talent, dávno bych několik knih napsaných měla, ale zatím mám pouze tuny popsaného papíru, mraky zápisníků a nic není dopsáno do konce. Vyvrhell každým coulem. Vyvstává otázka, četl by to, do čerta, vůbec někdo? :-))

      Vymazat

Děkuji Vám, že mi tu necháte svůj otisk, šlápotu v blátě, pár slov na kůře stromu :o)