úterý 23. dubna 2013

Mravenci sýr nejedí


Vyvrhell zůstane vyvrhelem, i kdyby mravenci snědli celý hermelín. 


Nedělají rozdíly, sdílí jeden botník.


Čert ví, kdy se střetl mikrokosmos s makrokosmem, a ti kosmičtí šprýmaři si řekli, že to nechají zajít až  do takových krajin.  

Ono se totiž dneska vůbec nic nenosí. Když jste makový, tak přece nemůžete tohle a tvarohový, aby si dovolil? No taková drzost!! Ze mě jsou asi povidla, taková ta, která jdou stranou, protože, poněvadž a lébrž jsem úplně mimo lidi.

"Ty se maluješ??? - Jeee a já mám radši přirozený holky". Zvedá nos od knížky a oči směřují tvorovi v sloup ( .. Jo myslíš ty, které mají místo očí černé šmouhy a přes slepené řasy prskají nadávky na celý zkažený svět? - A nebo takové ty rádoby chytré a uvědomělé, nezávislé, které žádné takové "hlouposti" nepotřebují a nechávají vynikat svou vnitřní krásu?  "zkaženost" , "přemoudřelé ego"... )

Čertovo chlupaté kopyto a víte, že mi tyhle Vaše škatulky už lezou krkem? Když se holka upraví a nalíčí, tak je hned nafoukaná loutka, hloupá, povrchní, a když  se holka nemaluje ( nepoužije make-up, to je hrozně důležité, pro takové ty tvrďáky jsou šmouhy místo očí v pořádku, ale běda, jak pečujete o pleť ) už je skoro vzorem ctností, přirozenosti a kdo ví čeho ještě.

A teď si vezměte, že nějakým nedopatřením ( mikrokosmos, makrokosmos, kosmičtí šprýmaři, čerti, vodníci, jiné dimenze..) se tu vyskytl tvor. 

Takový tvor se opravdu nedá zařadit do nějaké škatulky a víte proč? Vezmeme to pěkně od podlahy ( promiň, Přemku, nemyslela jsem tebe. )

Ten tvor to má  tedy přibližně takhle : Vidí, co druzí nevidí, přemýšlí, hloubá, tvoří, poslouchá dosti tvrdou hudbu, nosí těžké boty a přitom se rád nalíčí, upraví, vkusně oblékne, a dalo by se říct, že si může popovídat s jakoukoliv skupinou lidi. To je sice hezké, ale kde ho takhle uplácaného přijmou? Řeknu Vám to přímo, NIKDE!! Přece se nehodí, aby si holka vzala steely a použila tónovací krém s tvářenkou. Je vrcholně nevhodné kombinovat pro omezenou společnost různé styly, protože to je hrozně matoucí, ani sousedovic voříšek se v tom nevyzná, natož nějaký obyčejný člověk. Ať je to jak to má být, černé šmouhy + těžké boty, podpatky + make-up. Nedělej v tom bordel, tvore!

Dupne si nohou číslo 36,5, zvedne pravé obočí, pohne levou nosní dírkou, zavrčí. Ne každý člověk, slečna, žena, která se nalíčí je bez charakteru, neschopná, povrchní, a ne každá "přirozená" je tou správnou do nepohody, deště, bláta, nebo života.

Lidem by vůbec neuškodilo, kdyby se přestali řídit nesmyslnými pravidly, postoji, scestnými názory. Taková zlatá střední cesta, bez odsuzování  by jim v životě prospěla, a nestávalo by se tvorům, že je na každém kroku lidé posuzují a soudí bez bližšího poznání.

Ať se klidně taková společnost rozpadne, vyvrhell nemá chuť patřit někam, kde je odsuzování denním chlebem, a kde lidé přes svoji malost ničí životy druhých. Neuznávám pravidla, která podle směru hudby, myšlení a životních názorů nutí člověka k tomu, aby nedbal na sebe, protože je to povrchní. Neuznávám přehnanou dokonalost, ve které je přemýšlející člověk, chodící v černé s těžkýma botama, brán jako ztělesněné zlo, zvrhlost, satanáš, následník ďábla, hříšník.

Čertovo chlupaté kopyto na druhou, tohle nebyla poslední slova tímto směrem!

Ne každé šilhající oko nevidí dál  než na špičku nosu, nebo za ucho.



Z lesního ticha, záchvěv tvorova rozhořčení



4 komentáře:

  1. Já ti rozumím... Je těžké být někde na půl cesty, ale na druhou stanu se říká, že věci mají smysl jen, když se člověk musí snažit :-)
    Taky si připadám jako exot, když zmalovaná v podpatcích ve sluchátkách poslouchám N.V.Ú. nebo V.T. Marvin, ale vůbec mi to nevadí... Prostě jsem, jaká jsem :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem moc rada, ze to máme podobne. Posledni dobou me to vytaci do bela, jak jsou lidé omezeni. Dokonce i v praci jsem jedina, ktera se lici, tak si rikam, kde se stala chyba?

    OdpovědětVymazat
  3. No já taky na dětském hřišti vypadám dost exoticky :D Normálně se maminky do parku nelíčí, ale mě je to fuk, že jdu jenom do parku, prostě se chci cítit dobře :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ulevilo se mi, dekuji. Menit se nebudu, licit se budu at se to lidem libi nebo ne. :-))

      Vymazat

Děkuji Vám, že mi tu necháte svůj otisk, šlápotu v blátě, pár slov na kůře stromu :o)