pátek 2. listopadu 2012

Pozdvižení v lese

       Už dva dny  je les vzhůru nohama. Utrápené bludičky si chodí stěžovat a já abych jen řešil to, co se jim přihodilo, aby nedošlo k nějaké mýlce, vypotřebovali jsme obsah senza krabičky krásy, který ve výsledku splnil svůj plán jen na polovic, protože obsahem se rovnal, jak už tu Černá Moora  trefně poznamenala  "skřítčímu uplivnutí". K tomu všemu , aby toho nebylo málo, se přidali stížnosti od skřítku. No kam, že by to oni přišli? ... A co, že se tu zmiňuje jejich uplivnutí? Nesouhlasí s tím, neboť jejich uplivnutí je dvakrát tak velké a není slaměnkové. Umíte si představit, jak to asi vypadá v lesích, když se vypotřebuje zázračná krabička.

 Jedné z bludiček spadl bio deodorant na kameny, rozsypal se a ona musela své noční služby prožívat  s nepříjemným pocitem, "co když budu cítit a nikoho nenalákám?" musím uznat, že nikoho nakonec nenalákala. Druhá bludička zkoušející citrusově vonící krém málem přišla k úrazu, když si k ní podle vůně, přišel vykonat potřebu starý medvěd. On už je chudák poloslepý a řídí se jen po čichu. Bludička, která zkoušela pivoňku, byla snad jediná úspěšná, ale i ona, když už všichni odešli, přišla s pláčem, že ji ostatní bludičky na parfém chodily a ona už jej tedy taky nemá. Bludičce s bází ve vzteku zbloudilá rozdupala světélko a do teď je v opravě. Mohl bych takto pokračovat, ale zkrátím to, vidíte, jaké pozdvižení v lese nadělá taková krabička.

Myslel jsem si, že druhý příchod krabičky utajím a poctivě s káravým prstem rozdělím obsah, ale spletl jsem se. Rozneslo se to rychleji než kmotr plch oběhl pšeničný klas.  ( pšeničný klas je u nás jednotka určující rychlost ) a panečku nic rychlejšího tu neznáme a vidíte to, stačí další vymoženost a kmotr plch je pokořen i se svým obdivuhodným výkonem s klasem.

kmotr plch ( bez klasu )


Nebudu Vám dále tajit, jak to pokračovalo, než jsem se stačil do krabice podívat, už jsem za zády i před sebou měl všechny obyvatele lesa, každý domáhaje se svého práva na vyzkoušení. "Bludičky mají  utrum!" křičí liška, ty už měly minulý a vidíte, jak jim to hned zmizelo!! Jezevec hryzaje mě do nohy, polohlasně odfukuje říkajíc něco o paní jezevcové nárokující tvářenku. ( jak sakra ví, že tam bude zrovna tvářenka? ) Hejkal by zase rád kakao na noční povzbuzení. Luční vílu se zrakem upírajícím se na šampon z kokosového mléka jsem také nemohl přehlédnout a proto jsem musel do nastalého křiku a strkání  mocným hlasem lesního tvora zvolat, "buďte ticho!".

 Najednou hluk utichl a já jsem si mohl v klidu prohlédnout obsah krabičky. "Ježkovi oči i s řasami, to musí být nějaký omyl! Tolik věcí v krabičce, taková tíha a za takovou cenu?" Co teď? Krabičku vracet? Na to ani nemůžu pomyslet. Osazenstvo lesa překvapením ani nedýchá a podle výrazu ve tvářích vidím, že vrácení krabičky opravdu nepřipadá v úvahu a bylo by to asi to poslední, co bych v tomto životě udělal. Nuže, nezbývá mi nic jiného než obsah spravedlivě rozdělit, ale bude to těžké dělení.

"l a d y b o x" čte krtek,  tak to bude bludičky Lady!.. "ale kuš !!", okřikne ho vrána. "To je anglické slovo a čte se to "lejdy" znamená to dáma, nebo paní a týká se to žen, tak nevím, co tu děláš!" ...."Tak to prr!" okřiknu jí. "Krtek patří do lesa tak jako ty! Přistěhoval se sice jen na okraj a je tu jediný svého druhu, ale my jsme si řekli, že nikoho nebudeme odsuzovat jen proto, že není přímo lesním zvířetem a že by zrovna vrána využila tělové máslo o tom silně pochybuji!" Snad jsem toho tolik neřekla, pronese uraženě vrána a dál dělá, jako by ji ladybox ani v nejmenším nezajímal. "Už nás nenapínej, tvore, ukaž nám vše a podle toho kdo se ti přihlásí, to dle svého uvážení rozděl", odvětila sova, která vždy ví, jak situace řešit.


Co jsem tedy našel v ladyboxu a kdo z lesního zvířectva má o to zájem?

Fluer de Santé Radiant Blush Soft Peach, tvářenka ( přihlásily se Jezevcová, bludička Evelína )
Fluer de Santé saténová toaletní taštička ( straka, slečna sojková, paní veverková )
Yves Rocher Řasenka pro krásné řasy odstín Noir ( liška, srnka )
Yves Rocher Tělové mléko 300 ml FRUIT DE NOEL - Fruit Merveilleux  ( bludičky, jako společné mazadlo, kuna )
NIP + FAB Tělové máslo Mango Smoothie  50 ml ( Bludička Lada, vlčice )
Pure Fiji šampón z kokosového mléka 29ml ( luční víla,  Bludička Malvína )
Reniu obličejové a tělové máslo 15 ml ( to si zabavuji já )
Iswari Macaccino Bio, Kakaový energetický nápoj 20g ( Hejkal )

+ slevové kuponky od Yves Rocher, katalog Fluer de Santé, slevový kupon 100, - Kč od Fluer de Santé, 40% slevu na sérum FamousLash ( Lussil ).

Rozdělováním vás nechci unavovat, na koho se nedostalo, je zapsán jako další na seznamu příštího boxu a já doufám, že bude stejně vydařený, ne -li lepší. Zájem je totiž opravdu velký.


Děkuji jménem celého lesního zvířectva tvůrcům Ladyboxu a Vám přeji hezký večer Váš tvor 

5 komentářů:

  1. já si to snad taky objednám.. jen nevím jestli ladybox nebo ten druhý, na který si ted za boha nevzpomenu :) ... Ta tvářenka by mě tady potěšila.. škoda že jsem si to neobjednala minule :)
    p.s.: chtěla bych tě moc a moc požádat.. nevím jestli to tu máš schválně nebo ne, pokud ano tak jako bych nic neřekla.. ale zdržuje mě trošku zadávání těch kódů při zveřejnění komentáře.. jestli by bylo možné to zrušit :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ladybox me potesil vic nez Senzabox, ale znas to, objednas jedno a druhe by Ti vyhovovalo vice. Vubec jsem nevedela, ze tu nejake kody mám, dekuji Ti za upozorneni, doma se to pokusim dat so poradku. :-)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Takova mila navsteva a ja zase nemam, co nabidnout. Musim se polepsit. :-) :-*

      Vymazat

Děkuji Vám, že mi tu necháte svůj otisk, šlápotu v blátě, pár slov na kůře stromu :o)