středa 10. října 2012

Co ten tvor asi tak rád nosí?

Untitled #2



První kroky z mechu

"Děkuji Ti za první komentář, zní tiše z mechu.."

Inspirace přichází ze všech stran a proto je dobré neusínat na mechu a pokračovat ve tvoření. Do ticha pokoje zní jen hudba a já se zase ocitám v tom svém světě. 

Lesní tvor, netvor se narodil na začátku měsíce září v roce 1987, stále ale může jezdit za poloviční jízdné a zapadne se svou výškou 158 cm na základní školu, aniž by si toho někdo všiml. Často ví i to, co přijde až za nějaký čas a tím svým neustálým přemýšlením si činí život o mnoho bohatší a pestřejší, to že je to někdy velkou zkouškou bere jako další impulz jít dál.

Ač je to k nevíře, narodil se jako blonďaté dítko se zelenýma očima. Dokáže se však maskovat a proto je i díky své světlé pleti a nějaké té pihaté ozdobě označován za přebarvenou zrzku. 



Zmítán duševními pochody jako umělci, s lahví absinthu sní o dalekých krajích, a jako tulák po hvězdách se za nocí vytrácí a cestuje tam, kde v dřívějších dobách nechal otisk své duše, na staré židli, na loukách, v knihovnách, kavárnách...

Svým druhým příspěvkem by rád pokračoval v tom, "co tak asi ten tvor rád nosí" a snad se mu časem podaří všechny vytvořené koláže zrealizovat.


S přáním klidné noci lesní tvor  :o)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji Vám, že mi tu necháte svůj otisk, šlápotu v blátě, pár slov na kůře stromu :o)